Verkoopproces

Start verkoop
Op donderdag 30 april a.s. om 16:00 uur start de verkoop van Roombekerveld. Vanwege de maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, verloopt de verkoop van Roombekerveld volledig online. Alle informatie zoals de brochure, prijslijst, verkooptekeningen, technische omschrijving en uitleg digitale inschrijving is vanaf deze datum online te vinden op de website www.roombekerveld.nl.

Digitaal inschrijven
Inschrijven voor een woning kan alleen digitaal door middel van het inschrijfformulier in jouw persoonlijke account op de website. Hiervoor vragen we een aantal gegevens zoals jouw contactgegevens en die van je eventuele partner, jouw voorkeur voor bouwnummer(s) en je financiële gegevens. Volledig ingevulde formulieren hebben voorrang bij toewijzing.

De inschrijfperiode loopt van 30 april a.s. 16:00 uur tot en met maandag 11 mei a.s. 17:00 uur. In deze periode kun je jouw gegevens en voorkeuren doorgeven.

De inschrijfperiode voor de vrije bouwkavel 17 loopt tot en met maandag 18 mei a.s. 17.00 uur. Tot dan kun je jouw biedingsformulier bij ons inleveren. Onder downloads vind je het biedingsformulier.

Wij zitten op 30 april a.s. tussen 16.00 uur en 19.00 uur voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

Zo kan je ons bereiken:

En natuurlijk altijd via ons algemene telefoonnummer 085-2732377 of per mail info@nieuwwonentwente.nl.

Naast de makelaars staan ook Erik, Maarten of Marvin, onze onafhankelijk financieel adviseurs, op dat moment voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Maar dit kan uiteraard ook eerder, wens je goed voorbereid te zijn, vraag dan gratis en vrijblijvend een waardebepaling van je eigen huis aan of een vrijblijvend onafhankelijk financieel advies: 085-2732377 of info@nieuwwonentwente.nl.

Contact met de makelaar
Gedurende de hele inschrijfperiode staan onze makelaars Stefan, Caspar en Hanneke voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Dit kan per telefoon, mail of videobellen. Zit je toch liever met iemand aan tafel? Uiteraard is dat, met navolging van de RIVM richtlijnen, ook mogelijk.

In deze bijzondere tijd veranderen processen snel. Het kan dus zijn dat er wijzigingen komen die effect hebben op het verkoopproces. In dat geval zullen we je hierover direct informeren.

Toewijzing
Op 12 mei a.s. zullen door Ter Steege de bouwnummers worden toegewezen op basis van de ideale match tussen woning en koper. Op die manier worden zoveel mogelijk mensen blij gemaakt met het bouwnummer van hun keuze. Vanaf 12 mei a.s. ontvang jij bericht of je het bouwnummer van je eerste voorkeur hebt toegewezen gekregen. Als dit zo is, neemt de makelaar contact met je op! Je hebt vanaf dat moment twee weken lang een optie op het bouwnummer. Besluit je te kopen, dan maakt de makelaar de contracten voor je op en kunnen de volgende stappen worden gezet.

Is het favoriete bouwnummer niet aan je toegewezen? Dan ontvang je in eerste instantie een mail hierover. Je komt, wanneer gewenst, op een reservelijst en kunt dan op een later moment alsnog een bouwnummer toegewezen krijgen.

En dan...
Wanneer je een optie hebt verkregen en uiteindelijk het contract hebt getekend nemen we je verder mee in het proces en zullen dan uitleggen wat de vervolgstappen voor jou zijn.

We ontmoeten je graag de 30e online!