De mooiste stad van Overijssel

Als grootste stad in de regio Twente heeft het prachtige Enschede zeker haar sporen verdiend. Enschede groeide uit tot het belangrijkste centrum van de textielproductie in Nederland en voorzag duizenden arbeiders van werk en een warm thuis. Zelfs na de verschrikkelijke vuurwerkramp in de wijk Roombeek kwam Enschede samen, hervond zich en richtte zich op de toekomst. Met als resultaat, een prachtige nieuwe wijk.

Enschede is dus niet zomaar een stad. De vele voorzieningen zorgen ervoor dat het een veelzijdige plek is om te wonen. Zo zijn de winkels in het bruisende centrum zeven dagen per week geopend, worden er geregeld evenementen georganiseerd voor jong en oud én biedt de stad schitterende natuurgebieden waar je heerlijk kunt wandelen en ontspannen.

Kortom: Enschede is een stad om te waarderen, om te wonen, te leven en te genieten. Iedere dag opnieuw!

"Enschede is de gezelligste stad van het oosten!'"

Alles binnen handbereik

Prismare, de ontmoetingsplek van de wijk, wordt door de bewoners als het kloppend hart van Roombeek ervaren. Het is de plek waar mensen, verenigingen en organisaties samen komen en waar uiteenlopende (sport) activiteiten georganiseerd worden.

Thuis in Roombekerveld

Kijk uit over het binnenhof, voorzien van de prachtigste bloemen en beplanting. Een rustige en veilige plek, waar alleen bestemmingsverkeer welkom is en waar je je direct thuis voelt. Een plek waar kinderen heerlijk kunnen opgroeien en spelen. Dat is Roombekerveld!

In totaal telt Roombekerveld 26 riante, moderne twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrije bouwkavel. Allen gelegen op ruime kavels, in sommige gevallen oplopend tot ruim 410 m²!

Het beste van twee werelden

Kom wonen in het best bewaarde geheim van Roombeek. Waar ruimte, groen en het gevoel van vrijheid centraal staan. En wil je naast het intieme van Roombeek ook het bruisende stadshart opzoeken? Binnen 10 minuten heb je de fiets geparkeerd aan de Grote Markt. De perfecte balans tussen vrij wonen en de gezelligheid van de stad vind je alleen hier.